Loopband kopen

Proform 700 ZLT Loopband

Proform 700 ZLT loopband
Prijs: € 999,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Aanbieder: Fitnesskoerier.nl

Als u op de onderstaande knop klikt wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder, waar u uw bestelling veilig kunt afrekenen.

Nu bestellen
Productbeschrijving

De Proform 700 ZLT is een van de best geteste loopbanden op de markt. Vanwege de aantrekkelijke prijs en goede kwaliteit is dit ook de beste koop!. Hiermee bent om aan uw conditie te werken! Vanwege de sterke 2.0 pk motor met interne koeling kan deze loopband geruisloos zijn werk doen. Tegelijk zult u nooit last van uw gewrichten hebben door het Soft Flex dempingssysteem.

Naast dat dit een kwalitatief goede loopband is, is hij tegelijk ook nog eens heel praktisch. Zo kun je de loopband gemakkelijk inklappen, waardoor hij een stuk minder ruimte in neemt. Verder zitten er ook wielen onderaan, waardoor je hem ook nog makkelijk kan verplaatsen als het nodig is. Zowel het inklappen als het verrijden is gemakkelijk en kost u weinig moeite.


Deze loopband is ook nog eens uitgerust met de nieuwste snufjes en kent onder andere 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's, MP3-aansluiting en een display met uitgebreide trainingsgegevens.

Belangrijkste kenmerken:
  • Kwalitatief hoogstaande loopband voor een aantrekkelijke prijs
  • Praktisch in gebruik: opklapbaar en verrijdbaar
  • 12 voorgeprogrammeerde programma's
  • Uitgebreide computer met trainingsgegevens

Gerelateerde producten

Terug