Loopband kopen

NordicTrack T7.2 Loopband

NordicTrack T7.2 loopband
Prijs: € 899,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag
Aanbieder: Fitnessapparaat.nl

Als u op de onderstaande knop klikt wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder, waar u uw bestelling veilig kunt afrekenen.

Nu bestellen
Productbeschrijving

Wilt u fit worden of uw conditie op peil houden? Dan is de NordicTrack T7.2 dé loopband voor u! Dankzij de motor met 2,25 pk kunt u deze loopband gebruiken om er zowel mee te wandelen al om mee te hardlopen. Tevens wordt deze loopband gekoeld door een intern koelsysteem. Dit zorgt ervoor dat de machine niet oververhit wordt en het zorgt tevens voor een langere levensduur.

Houdt u van afwisselende trainingen? Dan is de NordicTrack T7.2 ook een ideale oplossing voor u. Deze loopband kent namelijk 20 verschillende programma's. Zo zijn er programma's om uw calorieën te verbranden en er zijn programma's om uw fitheid en prestaties te verbeteren. Voor ieder wat wils dus!

Uw eigen afleiding


Met de NordicTrack luister u lekker naar uw eigen muziek tijdens het lopen. U kunt namelijk gebruik maken van het ingebouwde geluidssysteem, hierop sluit u gemakkelijk en snel uw eigen iPod of MP3-speler aan. Ook kunt u onder het (hard)lopen gebruik maken van de leeshouder, waar u uw krant, boek of tablet op kunt leggen. Zo zult u zich dus niet snel vervelen tijdens het (hard)lopen.

Belangrijkste kenmerken:
  • Krachtige loopband met goede schokdempers
  • Praktisch in gebruik: verrijdbaar en opklapbaar
  • Maar liefst 20 verschillende voorgeprogrammeerde programma's
  • Uw eigen afleiding met behulp van het ingebouwde geluidssysteem en de leeshouder

Gerelateerde producten

Terug