Loopband kopen

Focus Fitness Senator 54

Focus Fitness Senator loopband
Prijs: € 1.199,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 7 weken
Aanbieder: Fitnessapparaat.nl

Als u op de onderstaande knop klikt wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder, waar u uw bestelling veilig kunt afrekenen.

Nu bestellen
Productbeschrijving

Wilt u uw conditie op peil houden over vergroten? Met de Focus Fitness Senator 54 bent u verzekerd van een goede aankoop om aan uw conditie te werken! Dit type loopband staat bekend als het paradepaartje van Focus Fitness. Door de sterke motor van 3,5 pk kunt u tot wel 22 km per uur lopen. Dankzij deze sterke motor is deze loopband ook goed geschikt voor de wat zwaardere gebruikers.

De Focus Fitness Senator 54 Loopband heeft een groot loop oppervlak (54cm x 140 cm), waardoor u zeer comfortabel kunt (hard)lopen. Daarnaast is het ook mogelijk om de hellingshoek van het loopoppervlak in te stellen tot maar liefst 22%!


Met deze loopband kunt meer doen dan alleen lopen of hardlopen. U kunt namelijk ook uw hartslag trainen, uw trainingsgegevens, afstand, snelheid en verbrande calorieën aflezen en u bent zelfs in staat om muziek te luisteren tijdens het hardlopen. Deze loopband beschikt namelijk over een MP3 aansluiting, waardoor u tijdens het trainen kunt genieten van uw eigen muziek

Belangrijkste kenmerken:
  • Robuuste en krachtige loopband met een 3,5PK motor
  • Diverse entertainment mogelijkheden, waaronder een tablethouder en een MP3 aansluiting
  • Gemakkelijk (binnen 10 minuten) te monteren
  • Inclusief maar liefst 99 trainingsprogramma's

Gerelateerde producten

Terug